Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Alleen of samen een cursus time management volgen?

Heel veel mensen hebben tegenwoordig een te druk leven en een cursus time management komt voor iedereen dan ook eigenlijk wel goed van pas. Want hoewel we inderdaad heel veel dingen te doen hebben, ligt het grootste probleem vaak in het niet efficiënt omgaan met de beschikbare tijd die we hebben. Een cursus time management kan jou inzicht geven in hoe je hier effectiever mee omgaat. Zo ervaar je meer rust in je leven, krijg je meer gedaan en hou je zelfs tijd over voor dingen die je leuk vindt om te doen. Maar hoe pak je dit nu aan?

Het nut van een cursus time management

Als je het al heel druk hebt en nooit tijd overhoudt, dan voelt het onlogisch om nog weer iets aan je dag toe te voegen. Een training volgen lijkt je alleen maar tijd te kosten, tijd die je niet hebt. Toch is een cursus time management zeer nuttig. Je kunt natuurlijk online zoeken naar diverse tips op het gebied van timemanagement, op timemanagement.nl kun je bijvoorbeeld een hele series op dit gebied vinden. Dit kun je doen op het moment dat je even een momentje over hebt en je zult zeker wat hebben aan deze tips. Waarom dan een cursus time management volgen? Omdat er dan daadwerkelijk gericht te werk gegaan kan worden. Al die tips die je online vindt, zijn immers algemeen, ze zijn niet specifiek toegesneden op jouw situatie. Wil je er echt veel baat bij hebben, echt iets aan je leven veranderen, dan zijn persoonlijke tips echt een aanrader. Een cursusleider kan dan bijvoorbeeld jou helpen bij het anders inrichten van jouw mailbox, zodat de afhandeling van alle e-mails die je op een dag binnenkrijgt effectiever gaat. Maar ook kan er gekeken worden naar hoe jouw dagelijks leven eruit ziet en waar jij winst kunt behandelen. Aan een cursus time management heb je dus meer dan aan de tips die je her en der online vindt.

Alleen of samen?

timemanagement.nl biedt niet alleen maar heel veel tips op hun website, je kunt bij hen ook terecht voor het volgen van een cursus time management. Zij bieden hiervoor twee opties aan. Je kunt de training bij hen op locatie volgen met een groep cursisten die jij niet kent of je kunt kiezen voor een incompany training, waarbij ze langskomen op jouw werk en de training aanbieden aan jou en je collega’s. Waar kun je nu het beste voor kiezen? Een incompany cursus time management heeft als voordeel dat:

  • iedereen binnen het bedrijf dezelfde dingen leert
  • jullie samen duidelijke afspraken kunnen maken
  • iedereen weet hoe er slimmer gewerkt en samengewerkt kan worden

De voordelen van incompany zijn dus duidelijk. Maar ook aan alleen de training volgen op locatie met andere cursisten biedt voordelen. Je kunt dan namelijk leren van mensen die werken in heel andere beroepen, in heel andere sectoren. Zo leer je niet alleen van de cursusleider, maar ook van je medecursisten. Wat je ook kiest, zeker is dat je na een cursus time management van timemanagement.nl meer rust in je leven zult ervaren!