Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Code 95 in Noord-Brabant

code 95

Bij code 95 in Noord-Brabant denkt u vast en zeker dat u niet de weg op kan door slecht weer, maar niets is minder waar. Als u vrachtwagen- of buschauffeur wilt worden moet u de code 95 halen om hier in aanmerking voor te komen. Bij Kees de Vaan bent u aan het juiste adres om deze code 95 in Noord-Brabant te halen. Bij ons kunt u dus de eerste stap zetten richting uw nieuwe carrière als vrachtwagen- of buschauffeur.

Code 95 in Noord Brabant

Deze code 95 is 5 jaar geldig en zult u op uw rijbewijs bij moeten laten schrijven. Om deze code 95 te behouden zult u nascholing moeten volgen. Hiervoor moet u 35 uur nascholing volgen waarvan minimaal 7 uur praktijk moet zijn. Zorg er dus zeker voor dat u dit op tijd doet, zodat u niet in de problemen als de code 95 niet meer geldig is. Heeft u zich niet aan de nascholing gehouden vervalt namelijk uw code 95 en mag u niet meer de weg op als vrachtwagen- of buschauffeur.

Voordelen van Code 95 in Noord Brabant

Wilt u uw code 95 in Noord-Brabant halen, dan is Kees de Vaan hier uitermate geschikt voor. In plaats van 5 dagen klassikale les heeft u Kees de Vaan slechts 1,5 dag les. Dit komt door de thuisstudie die wij aanbieden en hierdoor hoeft minder in de klas te zitten. Dit scheelt enorm in het aantal verleturen van de werknemers van een bedrijf en hiermee kan dus veel tijd EN geld bespaard worden.

kees de vaan opleidingen

Vraag dus snel een offerte aan bij Kees de Vaan. In-company opleidingen zijn ook mogelijk, dus vraag zeker naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo zorgt u ervoor dat uw personeel altijd de juiste papieren blijft houden om op de weg te mogen blijven.