Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Dankzij Excel Cursus Beginners ben ik wegwijs geworden in Excel voor mijn nieuwe baan!

Excel Cursus Beginners

Ik ben tijdens mijn opleiding eigenlijk nooit echt in aanraking gekomen met Excel, maar toch moest ik eraan geloven toen ik met mijn nieuwe baan begon. Daarom leek het me goed om in overleg met mijn baas een Excel Cursus Beginners te volgen! Deze cursus mocht ik onder werktijd toen, dus ging ik op zoek naar een cursus die ik op afstand kon doen. Al snel kwam ik bij Bakker Computeropleidingen uit, waar ik al veel goede verhalen over had gehoord van een collega van me. Ik meldde me aan en kon vrijwel meteen starten met de cursus, nadat er een intake bij me werd afgenomen om het aanvangsniveau te bepalen.

Excel Cursus Beginners

Nuttige en leerzame cursus op afstand

De Excel Cursus Beginners was erg nuttig en leerzaam. Op mijn eigen tempo leerde ik binnen no time alle basisfuncties. Ik vond het erg fijn dat ik tussendoor altijd de docent van Bakker Computeropleidingen kon mailen als ik bijvoorbeeld vragen had. Ik heb de docent zo’n twee of drie keer gemaild en altijd kreeg ik snel een duidelijk antwoord op mijn vraag. De cursus duurt in totaal 10 tot 12 uur, dus al snel wist ik me wegwijs te maken in Excel dankzij de opgedane kennis uit deze cursus. Ik ben uiterts tevreden met de manier van aanpak en nu ik de cursus afgerond heb, moet ik stiekem toegeven dat ik Excel eigenlijk best wel leuk vind om mee te werken!