Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

E-learning maken

Heb je altijd al je eigen e-learning willen maken? Dat kan bij Splintt heel makkelijk! E-learning heeft in de loop der jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Als je de systemen vergelijkt met die van vroeger dan zie je een wereld van verschil. Het fijne van de technieken van Splintt is dat de moderne technieken en mogelijkheden het mogelijk maakt om een specifieke leeromgeving te maken voor jouw eigen onderwijsinstelling of bedrijf. Een gepersonaliseerd systeem heeft heel veel voordelen.

Bij het ontwikkelen komt veel kijken. Je kunt het ook wel indelen in 2 vlakken: inhoud en design. Je moet vooral ook aan de deelnemers denken. Is het makkelijk om in te loggen en spreekt het menu voor zichzelf? Is alles overzichtelijk ingedeeld? Er zijn natuurlijk hartstikke veel mogelijkheden, maar het moet ook goed te gebruiken zijn.

Je eigen e-learning maken

Het klinkt makkelijk om, als je verstand hebt van ICT, het zelf te maken… maar het is echt een stuk ingewikkelder en dus ook beter om een professional erbij te halen. Deze zijn gelukkig bijna overal te vinden. Denk je dat je personeel toch wel in staat is zelf een e-learning te ontwikkelen? Dan kan dat natuurlijk ook! Het is wel van groot belang dat het meteen goed gebeurt! Je wilt namelijk wel dat de deelnemers ook echt wat leren van het programma en deze manier van leren effectief vinden.