Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Een tafel op maat laten maken voor de perfecte werkhouding!

tafel op maat laten maken

tafel op maat laten makenEen tafel op maat laten maken is perfect voor kinderen die niet goed zitten op regulier schoolmeubilair. Veel kinderen zitten niet goed aan hun tafel. De tafels zijn gemaakt voor een specifieke lengte die niet altijd past bij de werkelijke lengte van het kind. Het niet lekker en/of goed zitten aan een tafel kan gevolgen hebben voor de concentratie van het kind. En we weten allemaal dat als we ons niet goed kunnen concentreren dat het maken van (belangrijke) opdrachten een stuk moeilijker is.

Betere concentratie en resultaten

Een tafel op maat laten maken kan dus ook nog eens positieve effecten op de resultaten van het kind. Een kind zal zich ook veel meer op zijn gemak voelen als hij of zij een tafel heeft die goed past. Ook kan het zo zijn dat een kind fysieke problemen heeft die kunnen worden opgelost met een op maat gemaakte tafel. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn wanneer het kind rugproblemen heeft.

Op maat gemaakte stoelen

Naast tafels, biedt Maatwerk ook stoelen aan die op maat gemaakt kunnen tafel op maat laten makenworden en verstelbaar zijn. Zo kun je de perfecte afstelling hebben tussen de stoel en tafel. Het handigste is dat de stoel en tafel met het kind meegroeien. Je kunt ze dus gebruiken van groep 1 tot en met groep 8. Na deze acht jaar kun je het weer door een ander kind laten gebruiken. Je haalt de investering er sowieso uit! Ik zou iedereen aanraden die met kinderen of jongeren werkt even op de site van Maatwerk te kijken.

Meer verhalen