Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Eindelijk weer de stof onder de knie dankzij huiswerkbegeleiding Zutphen

Huiswerk

huiswerkbegeleiding ZutphenAl sinds het eerste schooljaar heb ik last van het concentreren op de les. Als de les begint en de leraar begint te praten, verlies ik na een paar minuten mijn concentratie. Als ik dan weer een beetje ga opletten kom ik erachter dat de leraar al een heel stuk verder is in de stof en snap ik er niks van. Met die reden, ben ik samen met mijn ouders op de beslissing gekomen om huiswerkbegeleiding in te schakelen. Vooral omdat ik het maken van het huiswerk niet makkelijk vind, omdat ik meestal niet heb opgelet in de les.

Onze keuze viel op huiswerkbegeleiding Zutphen

Voor de hulp gingen we op zoek naar begeleiding dicht in de buurt van mijn woonplaats Dieren. Dat ging met veel succes want we vonden al snel iets. Onze keuze viel op huiswerkbegeleiding Zutphen. We kwamen bij de deze begeleiding door te zoeken op het internet en via kennissen en docenten. Ik zelf vond de begeleiding in het begin een beetje overdreven, maar op die gedacht ben ik snel weer teruggekomen. De begeleiding heeft mij later namelijk in veel opzichten geholpen.

In veel opzichten bijgeschoold

Bij de eerste bijeenkomsten van huiswerkbegeleiding Zutphen merkte ik meteen dat het maken van het huiswerk steeds wat makkelijker ging. Dit kwam mede door de uitleg en motivatie die mij werd ingesproken. Huiswerkbegeleiding Zutphen heeft mij ook geholpen met het maken van planningen en met de manier van werken. Nu ik 4 weken bijles heb gehad ben ik er achter gekomen dat de begeleiding eigenlijk niet meer nodig is en ik zonder door kan gaan. Wel heb ik met huiswerkbegeleiding, mijn docenten en ouders afgesproken dat als ik weer moeite krijg met opletten en het maken van huiswerk, onmiddellijk terug keer bij huiswerkbegeleiding Zutphen.huiswerkbegeleiding Zutphen