Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Heftruck cursus en certificaat

heftruck cursus certificaat

Wanneer je werkzaam bent wil zijn in de logistiek is het volgen van een heftruck cursus certificaat van belang. In deze branche kom je namelijk vaak werkzaamheden tegen waarbij een heftruck certificaat verplicht is bij de wet. Het behalen van een heftruck cursus is dan ook erg aan te raden wanneer u op zoek bent naar een baan in de logistieke sector.

osseforthHeftruck cursus behalen bij Osseforth

Opleidingscentrum en rijschool Osseforth is een rijschool waar u een dergelijk heftruckcertificaat kunt halen. opleidingscentrum Osseforth is gevestigd in Limburg en helpt u op een goede en correcte manier bij het behalen van de heftruck cursus.

Wat komt er kijken bij het behalen van het heftruckcertificaat?

Wanneer je bij opleidingscentrum Osseforth de opleiding heftruck certificaat gaat volgen kan je het volgende verwachten in deze opleiding.

Theorie:

  • Arbeidsomstandigheden, wettelijke eisen, Veiligheid en de omgeving
  • Vorkheftruck en de last, Ware house inrichting
  • Pallets, vorkheftrucks en voorzet middelen

Praktijk opleiding tot heftruckcertificaat:

  • Voorbereidingshandelingen
  • Besturing en gebruik van de heftruck
  • Training laden en lossen
  • Behendigheid training
  • handelingen met de laadbak

bovagExtra informatie voor het behalen van de heftruck cursus

Om bij rijschool Osseforth uw heftruck cursus te gaan halen is het handig om nog een aantal zaken door te nemen. De cursus voor het heftruckcertificaat word gegeven in het Nederlands, het is dan ook noodzakelijk om de Nederlandse taal te beheersen. Het examen word afgenomen door middel van een theorie en praktijk examen. Na het behalen van beide examen ontvangt u het heftruckcertificaat welke 5 jaar geldig is. De minimale leeftijd om het heftruck certificaat te behalen is 16 jaar. Bij het volgen van de opleiding is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Deze dient u zelf aan te schaffen, maar kunt u tegen betaling wel bij Osseforth opleidingscentrum verkrijgen.

Meer verhalen