Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Madelon Vos cursus review

Madelon Vos cursus review

 Madelon is een vrouw die graag een passief inkomen wilden krijgen, maar ook nog genoeg vrije tijd in haar leven wil overhouden. Dus begon ze met verschillende dingen ‘gewoon’ uit te proberen om te kijken of het zou werken. Ze startte een soort cursus review, met de naam Madelon Vos cursus review.

Ze begon met het beleggen in aandelen, grondstoffen en nog veel andere investeringen. Uit de tekst bleek dat dat niet zo soepel verliep op het begin, dus probeerde ze nog meer andere dingen uit. Na haar investeringen ging ze zich verdiepen in digitale valuta, cryptocurrencies, met gevolg dat ze de bitcoin gevonden had. In 2012 besloot ze de bitcoin goed te onderzoeken. Na afloop heeft ze er uiteindelijk ook een gekocht. Ze was erg verrast van hoe snel de koers van de bitcoin omhoog en omlaag kon gaan. Madelon Vos haar cursus review verliep aardig lekker, want want de koers was aan het stijgen. Wat is de bitcoin nou eigenlijk? De bitcoin is een digitaal betaalmiddel waar de meeste mensen snel een hechte waarden aan krijgen. In tegenstelling tot andere geldeenheden: euro’s en dollars enz, bestaat er geen fysieke munt van de bitcoin. Als je wilt weten of de waarden van de bitcoin aan het stijgen en of dalen is gebruik je de Candlesticks. Op de Candlesticks zie je groene en roode lichamen staan. Als er een groene candle is, dan betekent dat de koers aan het stijgen is en bij rood dan natuurlijk aan het dalen.

Madelon Vos cursus review

Madelon Vos op YouTube

Madelon Vos is tegenwoordig ook YouTube video’s aan het opnemen over haar bitcoins. Ze laat alles weten. Wanneer de koers stijgt, wanneer het er niet zo best voor staat ook laat ze haar andere economische ontwikkelingen in haar video’s zien. Het komt erop neer dat Madelon Vos cursus review een succes was!

Meer verhalen