Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Professionele acteerlessen jeugd

Wil jij al van kleins af aan op het toneel staan of is jouw kind een echte filmster? Jeugdtheaterschool Amsterdam oud west De Toneelmeester biedt professionele acteerlessen die zeer veel uitdaging bieden voor jonge talentjes. Ieder die op serieuze wijze aan de slag wil met acteren is welkom. Zolang je veel inzet toont en niet bang bent om in de spotlights te staan of een vernieuwende uitdaging uit te gaan.

Les van de beste docenten

Bij acteerlessen voor jeugd van the theaterschool Amsterdam krijg je les van professionele acteurs en docenten. Hugo Konings, die de artistieke leiding heeft is acteur, zanger, componist en regisseur en heeft in vele films en televisieprogramma’s gespeeld. Mogelijk ken je dit Multi-talent wel als Hocuspocuspiet uit De Club van Sinterklaas. Er is dus sprake van geweldige begeleiding en docenten die je ontzettend veel kunnen leren. Hierdoor zullen de workshops en acteerlessen jeugd zeer uitdagend en leerzaam zijn en kan je erop rekenen dat je als een veel betere acteur of actrice de jeugdtheaterschool Amsterdam zal verlaten.

Acteerlessen jeugd, veelzijdig en uitdagend

De acteerlessen jeugd zijn zeer veelzijdig, waardoor je elke les in aanraking komt met nieuwe kennis. Centraal staat de eigenheid en persoonlijkheid van elke speler. Er wordt gewerkt met verbeelding, gevoeligheid, concentratie, spelinzicht, vertrouwen, transformatie, intuïtie, emotionaliteit, sensitiviteit en lef. Wanneer je les hebt bij de theaterschool Amsterdam wordt er specifiek ingespeeld op jouw doelen en wensen. Hierdoor heeft elke speler een persoonlijk traject dat op hem of haar aansluit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de lessen niet aansluiten op jou en wat jij graag wil leren.

Toegankelijk voor iedereen

Waar normaliter audities en eisen mogelijk de weg versperren, is bij de acteerlessen jeugd op de jeugdtheaterschool Amsterdam iedereen die binnen de leeftijdscategorie valt welkom. Zo zijn de workshops voor iedereen van 10 tot 16 jaar geschikt en kan je van 16 tot 22 jaar altijd deelnemen aan de vooropleiding. Er is namelijk geen sprake van audities en spelervaring is niet voor elk traject vereist. Het is dus onmogelijk dat je niet geschikt bent.

Aanmelden gaat heel gemakkelijk online. Workshops of een vooropleiding kosten rond de 200 euro en zijn hierdoor zeer betaalbaar voor de kwaliteit en de diversiteit die geleverd wordt. Er zijn vele instroommomenten. Meld je dus zo snel mogelijk online aan en wordt de nieuwe ster van de toekomst.