Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Professionele trainingen van Solveo

Training

Heb je wel een website en een goed product, maar nog geen kennis van online marketing? De Solveo trainingen helpen jou om je website nog beter in de markt te zetten voor de beste resultaten. Ben je niet op de hoogte van linkbuilding, conversie optimalisatie of SEO? De ervaren trainers van Solveo vertellen en leren je precies wat je moet doen om je product of website beter in de markt te krijgen. Zij kunnen precies zien waar je klanten afhaken, op deze gegevens wordt ingespeeld om de conversie te verhogen. Vergis je niet wat er allemaal bij komt kijken om relevante informatie te achterhalen om succesvol te kunnen zijn.

Studie

Ervaring direct toepassen bij je eigen website

De trainers van Solveo weten precies wat wel en niet werkt tijdens een training, urenlange theorie zorgt ervoor dat de concentratie afneemt. Dit heeft tot gevolg dat de resultaten afnemen, de trainingen van Solveo kun je direct toepassen op je website of product. Dit betekent geen urenlange saaie theorie om vervolgens de helft te zijn vergeten aan het eind van de dag. Trainingen van Solveo pas je direct toe, direct resultaat van de geleerde theorie.

Solveo trainingen

Vooraf een gratis SEO check om je website te beoordelen

Heb je geen enkel idee hoe het ervoor staat op SEO gebied met je website? Solveo trainingen bied je gratis een SEO check aan om te kijken of jouw website wel SEO technisch is ingericht of niet. Zo zien we snel welke training wij je kunnen aanbieden om je website te voorzien van betere resultaten op SEO gebied. Binnen 3 werkdagen heb je een rapport waarbij alle punten worden besproken.