Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Veel juridische vacatures Utrecht

Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar een baan. De één is al een tijd werkloos en op zoek naar een nieuwe uitdaging, de ander komt net van school met een kersvers diploma, en op zoek naar een baan die aansluit op hun opleiding. Moet zeggen dat ik zelf ook al een tijd op zoek was naar een andere baan. Werk al een tijd in de horeca, maar dat gaat me een beetje tegen staan omdat ik geen sociaal leven meer heb. Tegen de tijd dat ik klaar ben met werken ligt iedereen al op bed, en wanneer ik op bed lig gaat iedereen op stap. Omdat ik al een tijd geleden begonnen ben met een studie naast mijn werk, kan ik eerdaags examen doen om deze studie af te ronden. Ik ben namelijk een heel andere richting ingeslagen, ik wil graag jurist worden. Ik heb ondertussen wel veel juridische vacatures Utrecht gevonden waar ik een reactie op heb geschreven. In de hoop zodra ik mijn diploma op zak heb meteen kan doorstromen naar een nieuwe baan. Stond er echt van te kijken dat er zoveel juridische vacatures Utrecht waren.   balance-1172786-300x204

Geslaagd, en een ander baan

Ik ben één van de weinige mensen die meteen aan de slag kan toen ik mijn diploma had gehaald. Nog voordat ik aan het examen had deelgenomen had ik al zicht op een andere baan, mits ik natuurlijk wel zou slagen. Was dan ook helemaal door het dolle heen toen ik de uitslag van het examen thuis gestuurd kreeg. advocatenjuristen-500x

Meer verhalen