Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Welke incompany training zou graag willen volgen?

Een incompany training is leuk en leerzaam en houdt mensen gemotiveerd. Tenminste, dat is mijn ervaring na alle incompany trainingen die ik heb georganiseerd voor verschillende bedrijven. Ik werk zelfstandig en bedrijven kunnen mij inschakelen als ze bijvoorbeeld een incompany training willen en dan ga ik kijken wat het beste bij hun wensen en ideeën hierover past. En natuurlijk bij het bedrijf zelf. Via de site incompanytrainer.nl worden diverse incompany trainingen gegeven dus daar ging ik laatst eens kijken toen ik weer een incompany training moest organiseren voor een leuk bedrijf. Dit bedrijf organiseert dus zo’n incompany training, en niet alleen maar lijfelijk maar ook online vanwege corona. Dat is in die tijd zo opgezet om mensen die thuis werken toch van een leuke, goede training te kunnen voorzien. Ze bieden ze aan op verschillende competenties: professionele competenties, teambuilding en ontwikkeling, vitaliteit en werkplezier, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit en dan de online trainingen. Ze bieden meer dan 50 verschillende trainingen aan dus voor ieder wat wils. Ze passen vooral ‘actief leren’ toe wat betekent dat de werknemers vooral bezig zijn in tegenstelling tot veel andere trainingen die vooral op passief leren gericht zijn. Dit maakt een groot verschil want de meeste werkgevers merken op dat de werknemers dan veel meer geinvesteerd zijn in de training, ze slaan meer informatie op en voelen zich daarnaast ook meer betrokken en willen dat dan ook zijn. Ze doen o.a. rollenspellen, opdrachten en games wat het hartstikke leuk en interessant houdt allemaal. Ze helpen klanten door heel Nederland en hun trainers zijn experts binnen hun vakgebied. U kunt het bedrijf via email en ook telefonisch bereiken en u kunt op hun website alle trainingen zien die ze geven dus dat is ook hartstikke handig en leuk. Namen van trainingen zijn o.a.: je ideale ik, krachtig netwerken, personal branding, passievol werken en talenten ontdekken. Leuke onderwerpen die leuke trainingen beloven!

Wilt u ook een incompany training in uw bedrijf?

Dan is dit bedrijf dermate geschikt om dit mee te gaan regelen. Leuke mensen die echt passie hebben voor hun vak en dit ook uitstralen. Ze nemen uw medewerkers mee door de interactieve manier van training geven.

Interesse in een incompany training door dit bedrijf?

Dan moet u zeker een kijkje nemen op hun website omdat:

  • Ze meer dan 50 trainingen aanbieden door heel Nederland.
  • Ze een actieve training geven tov een passieve traininge.
  • Ze kundige mensen in dienst hebben met passie voor hun vak.

Waarom nog wachten? Ga eens een kijkje nemen op hun website om te zien wat ze allemaal te bieden hebben, er zal vast en zeker iets voor u tussen zitten. Zo ja, neem dan eens contact met ze op! U zult zien dat er heel veel te kiezen valt en dat u ook al op heel korte termijn kunt beginnen. Het is heel eenvoudig om een boeking te maken en ik kan daar nog uit ervaring aan toevoegen dat u hier voor een heel goede prijs geholpen kunt worden. Ik ben daarom blij dat wij hier zijn gaan kijken.