Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Wilt u ook de vca basis cursus volgen?

Omdat ik graag in de bouw wilde werken wist ik altijd dat ik meer scholing moest gaan volgen dan ik op school had gehad. Dat klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, maar als je in de bouw wilt werken, is een VCA basis cursus nodig. Ik heb onlangs al mijn papieren gehaald om als timmerman aan de slag te gaan, maar ik moest dus nog wel mijn VCA basis cursus gaan halen omdat ik wist dat geen enkele werkgever je wil hebben wanneer je niet de VCA basis cursus hebt gehaald. Sommige bedrijven bieden ook aan dat je bij hen nog de VCA basis cursus kunt halen, maar ik heb van veel mensen gehoord dat het beter is om te zorgen dat je alle papieren in huis hebt. Ik ben daarom gaan kijken waar ik de VCA basis cursus kon gaan volgen. Ik wilde graag zorgen dat ik in een plezierige omgeving kon gaan studeren omdat ik er niet echt van houd om dingen uit mijn hoofd te moeten leren. Wanneer ik dan in een fijne omgeving de kennis tot mij kan nemen, kost het mij heel wat minder moeite om de stof tot mij te nemen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik met plezier mijn VCA basis cursus wilde gaan halen. Ik wist al wel dat je je VCA basis cursus op heel veel plekken in Nederland kunt halen, maar ik wilde graag even een overzicht van alle mogelijkheden weten. Ik ben toen gaan kijken waar ik moest zijn en al heel snel kwam ik toen op het spoor van dlstrainingen.nl. Deze site heb ik met heel veel plezier doorgenomen omdat ik hier heel veel interessante kansen zag. Ik heb toen besloten dat ik hier graag wilde gaan studeren want de recensies over deze site waren zo positief, dat ik daar geen enkel motief tegenin kon brengen om hier niet in de leer te gaan. Ik heb mijn inschrijving voor de VCA basis cursus snel kunnen regelen en toen kon ik al heel snel beginnen. Wat kon ik mij nog meer wensen?

Ik heb hier de VCA basis cursus gevolgd

Ik ben blij dat ik bij deze mensen de VCA cursus ben gaan volgen want ik heb met heel veel plezier dit traject afgelegd. Ik vond de docent heel goed en ik snapte de leerstof altijd heel snel. De lessen waren zo goed dat ik zelfs niet eens echt hard hoefde te leren voor het examen omdat ik alles al wist. Ik ben ook in een keer geslaagd en dat is heel fijn. Ik kan nu veilig in de bouw werken.

Ik heb gelijk een baan gevonden

Ik heb gesolliciteerd op een baan en omdat ik de VCA basis cursus had gevolgd, heb ik ook gelijk een baan gekregen. Kortom:

  • Deze cursus was echt de moeite waard
  • Ik heb hier met veel plezier gestudeerd
  • Ik kan iedereen dlstrainingen.nl van harte aanbevelen

Ik hoop dat u hier ook kunt leren wat u nodig heeft om veilig te werken.