Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Ik ben bezig mijn rijbewijs b halen!

rijbewijs b

Eindelijk is het dan zover, ik ben bezig met mijn rijbewijs b halen. Ik ben eindelijk 18 jaar en heb het van mijn ouders cadeau gekregen. Ik vond het wachten lang duren dus ben extra blij dat ik nu bezig ben. Ik les bij Osseforth en heb er nu 5 rijlessen op zitten. Ik les 2 keer per week, er is mij namelijk verteld dat je hierdoor sneller leert en dus sneller je rijbewijs hebt.

Goede begeleiding

rijbewijs bIk zou iedereen die zijn rijbewijs b wil halen aanraden om te kijken naar Osseforth. Ik was van tevoren best wel zenuwachtig om te beginnen, maar ik werd door mijn instructeur al snel op mijn gemak gesteld. Hierdoor verdwenen de zenuwen als sneeuw voor de zon en denk ik dat het een heel stuk beter ging. Ik verwacht dat ik ongeveer 25 lessen nodig zal hebben. Ik heb het er met mijn instructeur over gehad en hij zei dat ik een gemiddelde leerling was dus hij verwacht hetzelfde. Het is ook een hele fijne auto waarmee ik les en nog fijner is dat mijn ouders dezelfde hebben. Als ik dalijk mijn examen gehaald heb, ben ik helemaal gewend aan deze auto en kan ik direct in die van mijn ouders stappen.

rijbewijs b

Nu al een aanrader!

Ondanks dat ik nog maar weinig lessen heb gehad vind ik het zeker een aanrader om hier te lessen. Je op je gemak voelen en vertrouwen hebben in jezelf is erg belangrijk als het aankomt op leren autorijden. Dit zijn dingen waar ook tijdens de les erg op gefocust wordt.