Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Op zoek naar een goede rijschool in Houten

Voor mijn nieuwe baan heb ik een rijbewijs nodig en daarom was ik op zoek naar een rijschool Houten. Natuurlijk kan je bijna overal wel lessen nemen, maar ik wil wel een goed school hebben waar je op veilige, comfortabele maar ook leuke manier je rijbewijs kan halen. En deze heb ik nu gevonden, de naam van deze verkeersopleiding is Inzicht. Hier kan je op verschillende manieren je rijbewijs halen, zelfs een spoedopleiding hoort tot de mogelijkheden. Om hieraan deel te kunnen nemen heb je eerst een proefles en daarna wordt gekeken hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben.  

Mijn rijbewijs in de pocket

Nadat ik via de rijschool in Houten mijn rijlessen heb gevolgd, kan ik nu al zeggen dat ik mijn rijbewijs heb behaald. Door middel van een spoedcursus had ik de fijne kneepjes van het autorijden snel onder de knie. Echter bestonden deze lessen wel uit 3 à 4 uur per dag. Langer was niet mogelijk omdat ik er dan weinig van zal leren en veel te vermoeiend was.

Eén van de redenen is dat ik hier mijn rijbewijs wilde halen, omdat:

  • Zij een hoog slagingspercentage hebben
  • Zij rij-opleidingen op maat hebben
  • Je ook ‘s avonds en op zaterdag rijlessen kunt volgen
  • Zij werken met deskundige, ervaren en gezellige rij-instructeurs
  • Je lest in een comfortabele, nieuwe lesauto
  • Je thuis wordt opgehaald en ook weer thuis wordt afgezet