Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Tip: Boot taaltrainingen

logo_boot_taaltrainingen

Mijn pensioen is bijna aangebroken. Ik wil graag in het buitenland wonen en het liefst in Italië. Wel heb ik hier enige taalkennis voor nodig. Het liefst doe ik dit met iemand samen, en niet in een groep. Op internet keek ik naar de verschillende mogelijkheden. Ook vroeg ik aan mijn omgeving waar ik dit het beste kon doen.

Internetboot_training_logo

Op internet kwam ik veel bedrijven tegen die mij konden helpen door middel van een taaltraining. Toch was er maar een bedrijf die het verst boven de rest uitstak, en dat is Boot taaltrainingen. Boot taaltrainingen biedt namelijk exact aan waar ik naar op zoek ben. Ze voldoen dan ook aan alle voorwaarden. Ze hebben een zeer realistische prijs- en kwaliteitsverhouding, en zijn veruit de beste in wat ze doen. Ook hebben ze een geweldige service waar je gebruik van kunt maken. Overigens is het ook mogelijk om bij dit bedrijf een op een een taalcursus te volgen. Geweldig bedrijf! Ook mijn omgeving heeft dit bedrijf aanbevolen. Ik ben zeer enthousiast over dit bedrijf, en heb besloten contact met ze op te nemen.

Contacttaalreis-florence

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. Ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan. Het was dan ook een zeer prettig gesprek. De medewerkers wisten duidelijk waar ze het over hadden en konden mij goed helpen. Ik ben zeer enthousiast, en heb nu al zin in mijn eerste les bij Boot.