Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Voordelig je c1 rijbewijs halen

In Nederland zijn er diverse rijscholen die een ruim aanbod hebben. Verkeersschool Wesseldijk is daar een van. Het bedrijf heeft meer dan 600 opleidingen. Dat onderscheid ze van overige rijscholen. Naast het uitgebreide aanbod, hebben ze goed opgeleide instructeurs die precies weten wat er nodig is om je rijbewijs te halen. Zo heb ik afgelopen week mijn c1 rijbewijs gehaald. In het pakket zat 10 uur rijles, theorie en praktijk examen. Dit voor maar €1299,-. 10 uur rijles is genoeg om te slagen voor je c1 rijbewijs. Omdat dit bedrijf zo voordelig is, is het echt een aanrader om hier een opleiding te volgen.

Aanmeldenluchtfoto-wesseldijk

Het aanmelden is erg eenvoudig. Het kan telefonisch of via de website. Tijdens de aanmelding vul je jouw gegevens in en het wordt direct verwerkt. Vervolgens heb je al binnen één week je eerste rijles. Tijdens het lessen voldoende alles heel vertrouwt. De instructeur gaf goede aanwijzingen en greep in waar nodig. Dit zorgde ervoor dat ik goed voorbereid het examen in ging.

Het examen

Het examen is erg gemakkelijk. Vergeleken je autorijbewijs is het stukken gemakkelijker, maar uiteraard moet je het wel even doen. Het examen verliep erg soepel. Na het examen schudden de examinator mij een hand en kreeg ik mijn c1 rijbewijs.

Al met al heb ik hele goede ervaringen overgehouden met Wesseldijk. De prijzen zijn goed, de instructeurs zijn goed opgeleid en je word direct geholpen. Kijk dus voor meer informatie op de website. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen.