Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Zeer leerzame rijlessen Utrecht

Eindelijk kan ik mijzelf verplaatsen met mijn eigen auto nadat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Via rijlessen Utrecht heb ik mijn rijbewijs gehaald. Maar voordat ik voor het rijbewijs op mocht gaan moest ik eerst mijn theorie examen halen. Deze theorie lessen heb ik ook bij rijlessen Utrecht gevolgd en met een goed resultaat. Doordat deze rijschool op geheel eigen manier les geeft en voor bepaalde situaties katten belletjes heeft, is het een stuk makkelijker om bepaalde situaties te onthouden. In minder dan 25 lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald, niet alleen waren de rijlessen zeer prettig, maar ook bijzonder leerzaam. Mijn instructeur had al snel in de gaten waar ik het meeste moeite mee had en ging dan net zolang door met les geven tot ik alles goed onder de knie had.  rijlessen Utrecht-240x135

Kan iedereen deze rijschool in Utrecht aanraden

Wat is het toch fijn dat ik nu met mijn eigen auto kan rijden. Dit is allemaal te danken aan de zeer leerzame rijlessen die ik via rijschool Utrecht heb gehad. Iedereen die met rijlessen begint kan ik aanraden om naar deze rijschool toe te gaan. Elke rijles was voor mij een groot feest, geen enkele keer ben ik met tegenzin gaan rijden. Wanneer ik een fout maakte in het verkeer werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik dat beter had kunnen doen en vaak proberen wij dezelfde weg opnieuw te rijden. Wat voor mij heel belangrijk was dat er ook lessen in de avond en op de zaterdag werden gegeven, hierdoor hoefde ik nooit een vrije dag te nemen. rijlessen Utrecht